Tuesday, March 2, 2010

Sydney, Sydney, Sydney

Tagasi Melbourne's ja vasinud, vasinud, vasinud... Kuidas vasinud? Laheme ajas tagasi:

1. Esmaspaev, tousime ylesse 4.00, et jouda Spencer Tunick'i fotosessionile. WOW!

See see on: The Base
Meedia kajastus:



James ytleb: "There is nothing to be nerveous about for me at all.", ja mina naeratan ta korval:)

Meid intervjueeris ABC, Reuters, ja veel mingi austraalia kanal. Kui juba yks intervjuu sai antud, tahtsid ka teised.

Eesti meedia lyhikokkuvotte:



Alguses pildistati meid ooperimaja ees, kuid Spencer pildistas ka sees. Sissepaasemiseks oli vaja piletit, mida meil ei olnud, kuid mille omanikeks ruttu saime (inimesed, kes pidid peale 1. sessiooni toole ruttama, andsid pileteid ara). Seega saime ka ooperimaja sees olla. Alguses olid meil istekohad, aga James tiris meid lavale. Seega fotosessiooni ajal lebasime paljalt Sydney Ooperimaja suure saali laval. Paris voimas, olla pildistatud nii ees kui ka sees.

Kogu sessioon kestis 4.00 - 9.30. Kokku osales 5200 inimest. Kolme kuu jooksul peaks postkasti saabuma ka originaalfoto.

See oli vaga voimas kogemus.

Peale fotosessiooni kohtusin Kajaga, kellega hangisime nyyd juba vihmases Sydneys. Soime hommikusooki, kohvitasime, jalutasime ja vestlesime. Ostsin endale ka uued ujukad, sest pealelounat ootas meid basseinipidu Sydney pilvelohkujate vahel.

Ivy bassein, pidu toimus vihmas:)

Minu peanupp alt paremalt poolt nurgast teine:)

Ivy oli vaga uhke koht ja seal pidutsesid vaga uhked ja ilusad inimesed. Me laksime sinna kogu oma kolaga (seljakotid jne) ja tundsime end hasti. Olime seal vaid 2 h, sest basseinis oli kyll soe, aga vihmas jallegi kylm. Kaua sa vees ikka liguneda jouad.

Suundusime ara lennujaama.


2. Pyhapaeval me jaurasime niisama ringi. Soime hilise hommikusoogi ja asusime vaikselt lobutsema. Kylastasime kohvikuid ja baare. Hiljem suundusime koju, et pisutki puhata ja vihma eest paaseda. Aga ohtuks suundusime Harbour Party'le.

Kaunima vaatega peopaik!

Harbour Party oli ka tore. Viimane dj oli liiga disko ning siis lahkusime. Lahkusime, kuna olime ka naljased ja soovisime vara magama minna, et Spencer Tunick'i tarvis vara argata.


3. Laupaev oli Mardi Gras paraadipaev. Otsustasime Jamesiga, et yhineme Rohelistega paraadi ajaks. Meile pakuti voimalust jalutada koos hularongaste keerutajatega, aga leidsime, et jalutamiseks sobivad paremini Rohelised. Suundusime kogunemiskohta kell viieks, et liikuma asuda kell 21.00.


See oli taaskord ylivoimas kogemus, sest Sydney Mardi Gras on maailma suurim! Seal oli nii palju kirevat seltskonda: sulelisi, siledaid ja karvaseid.

Roheliste ylesvotted Youtube'st:



Karneval oli vaga lobus, palju poseerimist turistidele ja ka kohalikele. Ja kui sa juba marssisid, siis see oli lihtsalt nii voimas... nii palju publikut ja koik elavad kaasa, lehvitavad, kisavad, toetavad... See on yks suur pidu.

Paraad loppes Karnevali peoga, kus oli kolm lobutsemiskohta: pealava ja 2 diskoteeki. See oli vaga tore!

Suleliste ja karvaliste galerii:







4. Reedel soitsime hommikusoogiks New Towni, mmmm... hommikusook maitses hea:) Pealelouaseks ajaks votsime praami ja kylastasime Manly beach'i. Ujusime taaskord ookeanilainetes. Sydney rannad on vaga head! Ohtul suundusime Oxford klubisse Retro Gras Party'le. See oli taaskord vaga lobus!

5. Neljapaeva ohtuks saabusime Sydneysse. Melbourne's oli meie lennujaama joudmine ja check in'i tegemine toeline onne asi, sest trygisime jarjekorrast ette ning 1 minut peale me check in'i kuulutati, et me Sydney lend on nyyd suletud!

Olid peod, olid ajad.

1 comment: