Tuesday, September 22, 2009

Muutused, mitte et sa oled muutunud vaid sa saad rohkem iseendaks

Kylastasime pyhapaeval High Sounds Festivali. Tootasin kyll eelnevalt ja kaalusin koju magama minekut... aga James tuli autoga mulle too juurde jarele. Autos olid veel Raili ja Remen, William ja Sarah ja veel yks tydruk. Ka mina mahtusin autosse. 

Festival kujutab endast peatanava sulgemist yhel Melbourne linnaosas, kus koik baarid, galeriid ja muud asutused tulevad valja oma programmiga. Koikjal toimub midagi... ka kirikutes. Koos Jamesiga viibisime yhe festivali jooksul galerii tagaaias peol, kirikus gospelkontsertil, baaris ska bandi kuulamas, sopradega hangimas ja lopetuseks reivil. Me ei joudnud isegi tanava loppu mitte. See oli tore festival, sest mitte ainult erinevad peod festivali kaigus vaid ka erinevad inimesed meie elus... Ja see William... voluv noor kunstnik.

Kui avatud saab olla suhe? Seal on ju alati ruumi uutele inimestele... see on ju energia. Elu energia. 

William on huvitav. Aga meie suhtes on ka teisi inimesi nn. meie "boyfriendid". Chris ja Philip... William on aga liblikas, lind. Chris on praktilisem, tema soovib ehitada majale iseseisvat elektrijaama, Philip on lihtsalt sober, kauni naeratusega.

Aga see William... voolav vesi. 
Ja see James... kuum tuli.
Ja see mina... maine maa.

Ja koos on see koik ohk. Lendlev ohk... Koikjal ja mittekusagil. Koik ja mittemidagi.

Maja on nagu karp. Mida koike sa teeksid majast valja astudes. Seda koike tulebki teha. 
Think outside the box.

No comments: