Wednesday, September 30, 2009

Ecosexual

So we all know the story by now - the planet's as hot as our girls on stage and the seas are rising faster than the blood pressure in the front row.

But dont't get your knickers in a twist - Ecosexual is here to examine the comedy within today's environmental and social tragedy.

Ecosexual is an engaging one hour performance featuring a host of beautiful and bizzare characters that push traditional performance boundaries through a combination of burlesque, cabaret, circus, dance and song.

Are you an Ecosexual?

Presented by Generation Oh!

Kaisin eile seda showd kaemas. Pole tykil ajal nii palju naernud. Vaga vaimukas tykk. Lugu bordellist, kus tootab 4 naist, kupeldaja ja kus mangu ilmub Botox-Bitch, kes soob vanakooli 4 naist valja, kuna Botox-Bitch toob rohkem raha sisse. Traditsioonilised vaartused ei loe enam, sensuaalsus ei paelu, pornot nakku ja ping-pongi palle pepust valja - seda soovib nyyd publik.
Kuid Mother Earth (4-naise kollektiivi juht) ei noustu looga ja asub voitlusesse Botox-Bitchiga. Lopuks annab kupeldaja otsustuse publiku katte, sest kui publik on nous maksma Mother Earth show vaatamise eest, siis on kupeldaja nous vana show'ga edasi minema, sest talle loeb ainult raha, kuid kui liisk langeb botox-bitchi kasuks, tuleb Mother Earth kollektiivil bordellist lahkuda. Publik valib loomulikult Mother Earthi, sest au sees on recycling, hoolimine ja loomulikkus, mis on publikule etenduse kaigus seksuaalselt selgeks tehtud. 

Loosse oli paelutud veel erinevaid vahe-etteasteid. Vaimukaimast vaimukam etteaste oli seksikas kontoriplika, kes i-pod peas rattaga toole ruttas... Mhm... mida koike ratta peal teha saab... 

Seks myyb ja labi seksi saab myya ka Ecoseksuaalsust - taaskaitlust, rattaga soitmist, energia saastmist, hoolimist ja loomulikkust. 

No comments: