Thursday, March 3, 2011

Tsitaate

William Yang'i fotograafia, fotol on Pekingi olümpiavõitja vettehüppes austraallane Mathew Mitcham, kes tuli kapist kah välja.

Käisime Wheelers Center's BIG GAY WEEK'i raames toimunud kohtumisõhtul queer-kirjanikega. Kaks tsitaati kirjanik William Balke'i suust:

"Kasvades ülesse Cairns'i nimelises linnakeses, mõtlesin ma, et maailmas on vaid 4 homoseksuaali: Michelangelo, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde ja mina.";

"Kõik armastavad esile tõusvaid kunstnikke, kui kunstnik on esile tõusnud, saab sellest lugeda eilsetest ajalehtedest.". Ehk kõlab viimane inglise keelsena paremini: "Everybody loves emerging artist, but when the artist has emerged you can read about it on yesterdays papers.".

Wheelers Centre on kirjanduse keskus, mis asub Melbourne's. Loodi see keskus, kuna Melbourne on UNESCO poolt ametlikult valitud kirjanduse pealinn maailmas.

Veel üks tsitaat filmist All That Jazz, peategelase Joe Gideon'i suust: "I don't believe in love, but I believe in saying "I love you"".

Kaader filmist

Ps! lõpetasin ühe kuni 3000 sõna lühijutu, mille kavatsen saata ühele konkursile. Hea tunne oli lõpetada, nagu oleks õlgadelt koorem laskunud.
Ps!! asetasin õlgadele uue koorma. Esimene lause mu esik reisi- ja fantaasiaromaanist enne 30. eluaastat kõlab "I was born in USSR.".

No comments: